Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons bevlogen team van advocaten

Patsy

EFT bemiddelaar / mediator

Daniëlle

Scheidingscoach
We zijn goed in

Waarom u ons zou moeten kiezen?

Persoonlijke touch en duidelijkheid 

In onze juridische boutique spreken we duidelijke heldere taal en pakken we uw zaak aan met persoonlijke charme. Ons kantoor kenmerkt zich door de doortastende mentaliteit en bevlogenheid. Niet alleen in Limburg en Brabant kent men ons kantoor, maar ook daarbuiten, door onze kenmerkende eigenzinnige aanpak. Wij zijn geen standaard advocaten of advocatenkantoor. Wij geloven in onze eigen visie en bewezen oplossingsgerichte aanpak en durven gebaande paden te verlaten.

In onze praktijk staan wij ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren bij. Met grondige kennis van het recht en bevlogen aanpak zijn wij een innoverend advocatenkantoor in Limburg, maar kennen ze ons ook daar buiten..

De advocaten en mediators van ons team zijn gespecialiseerde scheidingsmediators en aangesloten bij de Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en / of  VNJA en de Orde van Advocaten. Daardoor kunt u altijd rekenen op een eerlijk advies en het hoogst mogelijke resultaat. In iedere zaak streven we namelijk naar een duurzame en constructieve oplossing voor uw geschil. Wij geloven in een eerlijk en transparant proces, open communicatie, eerlijk advies en minnelijke regeling boven een procedure, maar schuwen een procedure niet.  Wij gaan niet met modder gooien. wij geloven als je een duidelijk verhaal hebt,  dat niet nodig is om gelijk te krijgen.

Specialisten met een visie

Betrokken, betrouwbaar en oplossingsgericht, What you see is what you get, dat is hoe cliënten ons omschrijven. Met onze jarenlange ervaring als advocaat en -mediator, kunnen we je het kwaliteitsniveau van een groot kantoor bieden, maar dan zonder de veelheid aan disciplines en de hoge overheadkosten. En omdat wij bewust voor een boetiekkantoor hebben gekozen, weet jij zeker dat we altijd dicht bij je staan en een persoonlijke aanpak hanteren. Zo heb je bij ons altijd rechtstreeks contact met een van de gespecialiseerde juristen en bent u bij ons geen nummer. 

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar, op ons mooie kantoor in Blerick of op een van onze bezoeklocaties. Limburgse Meesters is bereikbaar voor cliënten binnen Limburg en Brabant, maar ook daarbuiten.

 

0+
Client Consultations
0%
Successful Cases
0mIns
Recovered cost for clients
0+
Professional Attorneys

vFAS Infographic II - Wat doet de vFAS advocaat

Wat kan de vFAS advocaat voor u betekenen.

We zijn op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners

Wilt u bij ons werken? Neem dan contact met ons op!