EFT INDIVIDUELE COACHING

Individuele EFT

Individuele Emotionally Focused Therapy (EFT) is een vorm van individuele begeleiding /coaching waarbij je actief werkt aan de relatie met… jezelf. Ben je langere tijd uit balans, om wat voor reden dan ook, en wil je daar graag verandering in brengen? Individuele EFT is een liefdevolle, toegankelijke en effectieve vorm van individuele begeleiding, een cadeau aan jezelf!

Over Individuele EFT

Dat het leven niet over rozen gaat hoef ik jou niet uit te leggen. Iedereen heeft moeilijke periodes in zijn leven en dat hoort ook bij het leven. Maar als dit te lang duurt en het effect heeft op het dagelijks leven dan moet je er iets mee. Tijd om te investeren in jezelf.

Individuele EFT is een vorm van coaching die zich perfect leent voor individuele cliënten. De focus van deze vorm van coaching is het verstevigen van het gevoel van eigenwaarde en zelfacceptatie. Individuele EFT helpt je emoties te onderzoeken en geeft je alle tools om hiermee om te gaan. Met beide voeten op de grond en volledig in het hier en nu. Het effect? Meer respect, waardering en liefde voor jezelf. Wat doorwerkt op alle gebieden in je leven! Zeg nou zelf een beter cadeau kun je jezelf niet geven.

Wat is individuele EFT?

Onze maatschappij verwacht heel veel van ons allen en je moet een hoop ballen in de lucht houden. Omstandigheden van buitenaf maar misschien ook thuis zorgen er voor dat je veel druk ervaart in het dadelijks leven.

Ook vroegere (kind)ervaringen zijn van grote invloed op je emotionele leven als volwassene en kunnen van invloed zijn op liefdes- en andere soorten relaties. Bij individuele EFT ligt de focus op het herstellen van de relatie met jezelf. We onderzoeken knelpunten en emoties die op de achtergrond meespelen, met als doel jou weer lekker in je vel te laten zitten.

 

Hoe herken je dat je uit balans bent?

 • Je loopt steeds tegen dezelfde problemen of patronen aan.
 • Je voelt je alleen en verlaten.
 • Je loopt rond met gevoelens van somberheid.
 • Je bent onzeker en faalangstig.
 • Je blijft rondlopen met ervaringen uit het verleden.
 • Je hebt een negatief zelfbeeld.
 • Je komt met anderen in dezelfde (negatieve) patronen terecht.
 • Je komt jezelf tegen in relaties met anderen.
 • Andere redenen…

Erkennen dat je het niet alleen hoeft te doen kan een hele opluchting zijn dus neem de eerste stap naar hulp.

Wat is de basis voor individuele EFT?

EFT is ontwikkeld door dr. Sue Johnson uit Canada. Sue heeft jarenlang onderzoek gedaan naar relaties en zocht naar een effectieve manier om de verbinding tussen mensen te herstellen of verbeteren. Deze inzichten samen vormen net als bij EFT-relatiebemiddeling en EFT-familiemediation de basis voor individuele EFT. Uniek aan Individuele EFT is dat de relatie met jezelf centraal staat. De therapie is erop gericht om in harmonie te komen met jezelf én met anderen.

Voor wie is Individuele EFT geschikt?

Ervaar problemen op je werk, in (liefdes) relaties of op school? Individuele EFT is voor iedereen die wil investeren in een liefdevolle relatie met zichzelf. Net als bij de andere vormen van EFT ligt de nadruk op het onderzoeken van emoties. Jouw emoties. Wat speelt er allemaal? Wat voor effect heeft dit op jouw leven? Eerlijk naar jezelf durven kijken is het begin van het herstellen van de balans. Een goed gevoel over jezelf en je gevoelens écht begrijpen zorgen ervoor dat je het leven weer met plezier tegemoet gaat.

Wanneer kies je voor individuele EFT?

Kiezen voor individuele therapie doe je bijvoorbeeld als:

 • Je door een moeilijke periode van bijvoorbeeld verlies, rouw of scheiding gaat.
 • Je langdurig met lichamelijke en/of stressgerelateerde klachten rondloopt.
 • Je niet goed meer functioneert thuis of op je werk.
 • Je rondloopt met depressieve gevoelens.
 • Je herhaaldelijk problemen ervaart in relaties met anderen.
 • Je hulp nodig hebt met negatieve ervaringen die doorwerken in je huidige leven.

Het is geen schande om om hulp te vragen, sterker nog: hoe eerder, hoe beter. Er mee blijven rondlopen lost niets op en zorgt er zeker niet voor dat de situatie veranderd.

Spelen de problemen zich af tussen jou en je partner? Kijk dan eens onder het kopje “Hou me vast” relatiebemiddeling of EFT mediation.

Hoe werkt individuele EFT?

Wil je  investeren in een liefdevolle relatie met jezelf? Heb je zin om weer vol vertrouwen het leven tegemoet te gaan? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Individuele EFT is altijd maatwerk. Maak daarom altijd eerst kennis met ons. We moeten een klik hebben om goed samen goed te kunnen werken. Transparantie  en open communicatie staan voorop anders kan ik niets voor jou / jullie betekenen.

De sessies bestaat meestal uit gesprekken van drie kwartier tot 1 uur. Vaak heb je een keer per 1 tot 3 weken een gesprek. De exacte frequentie en duur een de coaching is per individu anders dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Individuele EFT

effectieve manier om de verbinding tussen mensen te herstellen of verbeteren

Voor wie is Individuele EFT geschikt?

Ervaar problemen op je werk, in (liefdes) relaties of op school? Individuele EFT is voor iedereen die wil investeren in een liefdevolle relatie met zichzelf

Vraag hulp

Het is geen schande om om hulp te vragen, sterker nog: hoe eerder, hoe beter. Er mee blijven rondlopen lost niets op en zorgt er zeker niet voor dat de situatie veranderd.

Laat ons u helpen!

Hulp nodig, voel u vrij om contact op te nemen. We nemen binnen 24 uur contact op. Heeft u haast bel ons dan nu.

Bel : 085- 0161860

info@limburgsemeesters.nl Ma – Vrij 09:00-17:00 uur

 

Are you looking for someone to help?

Laat ons u helpen. Bel ons: 085-0161860

info@meestersvanhetzuiden.nl
·  Mon – Fri 09:00-17:00

Onze coaches