Hou me vast

‘Houd me Vast’: dé APK voor je relatie!

‘Houd me Vast’ is een kortdurende cursus voor stellen, waarin jullie stap voor stap werken aan meer verbinding met elkaar. De basis kent een heldere structuur, met o.a. een boek, filmpjes en huiswerkopdrachten. Een soort ‘lightversie’ van EFT-mediation. Het proces is hetzelfde, alleen loop je er veel sneller doorheen. ‘Houd me Vast’ is erg geschikt voor stellen waarbij de relatieproblemen niet zo groot zijn, maar die wel het beste uit hun relatie willen halen. Ook kun je het programma gebruiken als eerste stap voorafgaand aan EFT-mediation of juist ter afsluiting. Willen jullie meer weten neen dan vrijblijvend contact op.

Voor wie is de ‘Houd me Vast’-cursus?

Kan jullie relatie wel een boost gebruiken? Is de sprankeling of het vuur weg?  Zijn jullie elkaar ergens kwijt geraakt? Of zijn jullie het ruziën moe? De ‘Houd me Vast’-cursus is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie. Wanneer jullie je band willen verdiepen of verstevigen is deze cursus echt iets voor jullie en jullie kunnen daarna altijd kijken of er nog meer nodig is.

Zijn jullie in een crisissituatie beland dan kan het helpend zijn om daar eerst over in gesprek te gaan. Soms is het verstandig dan eerst samen een paar gesprekken te hebben en te bepalen welk pad wij samen gaan bewandelen.

De volgende onderwerpen komen tijdens de bemiddeling aanbod:

 • Liefde en hechting;
 • emoties;
 • terugkerende patronen;
 • ruzies stoppen;
 • verbindende gesprekken;
 • vergeving van pijnplekken;
 • liefde en seks;
 • veiligheid in je relatie;
 • onderling vertrouwen.

Wat zijn de effecten van de ‘Houd me Vast’-cursus?

Al duizenden stellen zijn jullie voorgegaan in deze cursus. Uit wetenschappelijk onderzoeken is gebleken dat de tevredenheid over de relatie werkelijk groter is na afloop van de cursus. Stellen hebben minder conflicten en ervaren een sterkere band met elkaar. Hierdoor is er meer ruimte voor emoties en partners begrijpen elkaar beter. Er wordt meer harmonie in de relatie en afstemming op elkaar in de dagelijkse activiteiten ervaren. Nieuwsgierig geworden, neem dan gerust contact op 085-0161860.

Hoe ziet de ‘Houd me Vast’-cursus er in de praktijk uit?

 • ‘Houd me Vast’; acht bijeenkomsten op locatie met begeleiding;
 • ‘Houd me Vast’; één weekend op locatie met begeleiding;
 • ‘Houd me Vast’ voor ouders met jonge kinderen; met begeleiding

Houd me Vast’; acht bijeenkomsten op locatie met begeleiding

Deze cursus bestaat uit acht bijeenkomsten op locatie. De bijeenkomsten duren ongeveer twee uur per keer. Het programma wordt deels in de groep (meestal vier tot zeven stellen) en deels niet in de groep aangeboden. In het gezamenlijke gedeelte wordt er o.a. uitleg gegeven over de cursus en bekijken jullie inspirerende video’s.

Het is heel belangrijk om te weten dat je de gesprekken over je relatie altijd met z’n tweeën voert en niet met de andere stellen erbij. Het is een cursus en dus geen groepstherapie.

Onder begeleiding van (meestal) twee erkende EFT-therapeuten gaan jullie actief aan de slag met o.a. videomateriaal, gespreksoefeningen, leeswerk en opdrachten voor thuis. De cursus kent een vaste structuur die als zeer prettig wordt ervaren door de deelnemers. Toch liever samen de cursus volgen? Dat kan neem in dat geval contact op.

Hou me vast voor ouders met jonge kinderen

Voor stellen, maar ook speciaal voor ouders van jonge kinderen of ouder van pubers bieden wij deze vorm ook in een weekend aan. Dit kan als voordeel hebben dat je echt alle tijd hebt voor elkaar en de verdiepende gesprekken, omdat er geen afleiding van het dagelijks leven op de loer ligt. Bovendien kun je er een fijn weekendje weg van maken. Informeer naar de mogelijkheden van de cursus.

Houd me Vast’ voor ouders met jonge kinderen; met begeleiding

Deze cursusvariant van de ‘Houd me Vast’-cursus is speciaal ontwikkeld voor stellen met jonge kinderen (in de basisschoolleeftijd of jonger). In deze speciale fase van jullie leven komen jullie ook voor specifieke uitdagingen te staan. Als jullie kinderen krijgen, verandert er veel in jullie leven. Naast het geluk van een jong gezin, word je ook belast met zaken als huishouden, werk, gezondheid en sociale contacten. Investeren in de relatie komt vaak op de laatste plaats te staan in deze drukke jaren, terwijl dit juist een belangrijke schakel is in een harmonieus gezinsleven.

Herken je dat: Vermoeidheid door gebroken nachten, een overvolle agenda, weinig tijd voor jezelf,  je bent prikkelbaar en er is spanning en stress in de relatie?

‘Houd me Vast’ voor ouders van jonge kinderen brengt jou en je partner weer dichter bij elkaar. Je krijgt een inkijkje in wat er speelt bij de ander en je leert weer oprecht te luisteren en contact te maken. Investeren in de relatie, zeker als er jonge kinderen in het spel zijn, is een cadeautje voor alle ouders!