mr. P.A.T. Hoppenbrouwers-Niesten

Advocaat

Telefoon 085-0161860

Over Patsy

Bevlogen, charmant, expressief en vurig

Dol op de juridische inhoud, zeker zo dol op het juridische spel van onderhandeling, maar nog doller op overleg en mediation. Patsy is een mensen mens en zeer oplossingsgericht. Vertegenwoordiging met pit op alle vlakken, maar nog beter thuis in het coachen en oplossen van uw probleem middels overleg en mediation.

Mr. Patsy Hoppenbrouwers is advocaat gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het jeugdrecht en arbeidsrecht. Daarnaast is ze EFT mediator, maar bovenal is ze founder van Limburgse Meesters. Na haar studie aan de universiteit van Tilburg begon ze haar carrière bij een klein advocatenkantoor, waarna ze deze voortzette bij een middelgrootkantoor. Verder is ze aangesloten bij de vereniging voor Familie- en erfrecht (VFas) en Vereniging van Jeugdrechtadvocaten (VNJA)

Al snel dreef haar passie voor het vak haar om een eigen onderneming te starten, met een specialisatie in het familierecht, jeugdrecht en arbeidsrecht. Een mensenpraktijk. Daardoor ligt haar affiniteit in de familierechtelijke praktijk op het gebied van complexe zaken, in het afwikkelingen van zaken zoals scheidingen door middel van mediation en het bedenken van constructies en praktische oplossingen voor uw probleem.

Haar specialisme op het rechtsgebied personen- en familierecht en Arbeidsrecht is ook op grond van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.

Patsy is toegewijd, recht voor haar raap en heeft uitstekende juridische kennis. Ze is altijd in control en is gek op het vinden van creatieve oplossingen.

Rechtsgebieden

  • Arbeidsrecht
  • Familierecht
  • Jeugdrecht
  • Family Governance
  • Mediation (Bemiddeling)

Opleiding

Universiteit van Tilburg Nederlands Recht, afstudeerrichting Arbeidsrecht, Jeugdrecht en Strafrecht

Beroepsopleiding Advocaten (BA)

Mediationopleiding Merlijn

Bijzonder Curator familierecht

Specialisatieopleiding Vfas, vereniging voor Familierecht advocaten en scheidingsbemiddelaars (Vfas)

Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht Advocaten, VNJA.

EFT Netwerk Nederland (ICEEFT) Basis -en verdiepingstraining EFT

Intervisiebegeleider Orde van Advocaten

Mijn vaardigheden

Praktische oplossingen 95%
Tevreden Klanten95%
Mediations90%
Succesvolle zaken 95%