Werkwijze

Hoe wij werken
Over ons

Historie

Vanuit uit 15 jaar ervaring met het werken met stellen in de echtscheidingspraktijk en de familiemediation ontstond de vurige wens om mensen te verbinden. Niks is zo boeiend als de emoties en de patronen van mensen. Mensen kwamen als laatste stadium bij ons terecht omdat scheiden een laatste oplossing was, met vaak een gevecht als gevolg. Met de kinderen als kind van de rekening. In sommige gevallen is scheiden zeker een goede oplossing. Maar hoe krachtig is het als jij samen met je partner de “problemen” overwint en opnieuw leert verbinden, opnieuw leert vertrouwen. Dat vergt ontzettend veel moed en doorzettingsvermogen maar is wel een gigantisch cadeau aan jezelf en elkaar en de kinderen als dat lukt. EFT is geen tovermethode maar wel wetenschappelijk onderbouwd en bewezen. Waarom zou je jezelf dat niet gunnen scheiden kan immers altijd nog en ook dan kunnen wij jullie begeleiden naar de transformatie van ex -partners naar collega ouders. Bent je nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op.

 

 

 

Oprichter en DGA

Relatiebemiddeling

Hoe werkt de EFT methode

Zijn jullie er klaar voor om aan de slag te gaan en actief te werken aan een harmonieus en liefdevol partnerschap? Neem contact op met Patsy Hoppenbrouwers of Danielle Strijbosch zij staan u graag te woord.

Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT geschikt is en jullie een klik voelen met de mediator, volgen de afspraken en wordt er een plan van aanpak gemaakt. Een traject bestaat meestal uit gesprekken van één uur tot vijf kwartier. De frequentie van de gesprekken is gemiddeld eens per één tot drie weken, in overleg met de relatiebemiddelaar.  EFT-mediation is maatwerk en de duur van het traject is voor elk stel, individu of  gezin anders.

Emoties vormen de basis

Emoties zijn de basis van EFT mediation. Wat speelt er bij jou? Wat speelt er bij je partner? In een gezin? Verwachtingen en verlangens en behoeften uitspreken en écht naar elkaar luisteren is een kunst.  Wij bieden ondersteuning en begeleiding, zodat er weer ruimte ontstaat om elkaar te zien en te horen. Om de binnenwereld van een ander te kunnen begrijpen, is open communicatie essentieel. Het komt bijvoorbeeld regelmatig voor dat stellen een moeilijke periode doormaken en hierdoor problemen ervaren, maar nergens over praten. Wij kunnen jullie leren om te praten.

Relatiebemiddeling

Op zoek naar een bewezen en succesvolle methode voor jezelf of bemiddeling in je relatie? Binnen de EFT methode werken we met emoties en hechting. Deze spelen binnen allerlei relaties een rol: partnerrelaties, relaties binnen het gezin of op je werk en niet te vergeten de relatie met jezelf! Via onze website kun je dan ook drie verschillende vormen van de methode vinden: EFT mediation (relatiebemiddeling), gezinsbemiddeling (Family EFT) en individuele EFT coaching.

Gezinsbemiddeling

Onder onze kundige en persoonlijke begeleiding werken u en de ander aan het maken van afspraken waar u beiden achter staat. Duurzame gedragen oplossingen met het oog op de toekomst. U houdt /  jullie houden in dit proces zelf de regie over de te maken afspraken, de oplossing komt vanuit u samen.

Individuele EFT

EFT Individuele therapie Individuele Emotionally Focused Therapy (EFT) is een vorm van individuele begeleiding /coaching waarbij je actief werkt aan de relatie met… jezelf. Ben je langere tijd uit balans, om wat voor reden dan ook, en wil je daar graag verandering in brengen? Individuele EFT is een liefdevolle, toegankelijke en effectieve vorm van individuele begeleiding, een cadeau aan jezelf!

Neem contact op

Dus waar wacht je nog op? Geef je liefdesleven een boost met Emotionally Focused Therapy!